Konkursi, Mladi ambasadori, Razno, Vesti

BUDI PROMENA KOJU ŽELIŠ DA VIDIŠ U GRADU – POSTANI MLADI AMBASADOR

Ukoliko želiš da budeš deo druge generacije Mladih ambasadora/ki u Novom Pazaru, pravi trenutak je da se prijaviš. Raspisujemo konkurs za izbor nove generacija Mladih ambasadora koja će realizovati ideje mladih, podržavati programe i promovisati kulturu, preduzetnički duh, sport i nenasilno ponašanje na sportskim manifestacijama.

Izabrani Mladi ambasadori dobiće kontinuiranu edukaciju, priliku da realizuju svoje ideje i učestvuju u realizaciji različitih programa i projekata, kao i besplatan ulaz na manifestacijama brojnih partnera koji podržavaju program Ambasadora.

Konkurs je otvoren do 22. oktobra 2016. godine za sve učenike/ce i studente/kinje obrazovnih institucija u Novom Pazaru, a prijava se vrši popunjavanjem PRIJAVNOG FORMULARA.

Za sve informacije u vezi konkursa ili programa Mladih ambasadora, možete nas kontaktirati putem mejla office@fokred.org

Program „Mladi ambasadori“ realizuje se uz podršku Mladih ambasadora iz Niša i predstavlja deo mreže programa Mladih ambasadora u Srbiji.

Previous ArticleNext Article