Aktivnosti, Konkursi, Razno, Vesti, Volonterski servis

Osnivanje Volonterskog servisa

FOKRED radi na osnivanju Volonterskog servisa u Novom Pazaru!

Sa prijateljem Tucker Jones-om, već mesec i po dana radimo na uspostavljanju Volonterskog servisa u Novom Pazaru. Potpisani memorandumi o saradnji sa Gradom Novim Pazarom i oko 40 institucija i organizacija na lokalu, omogućiće mladima sticanje dragocenog iskustva, novih znanja i kontakata, kao i priliku da učestvuju u izgradnji svoje zajednice.

Takođe, radi se na tome da sav volonterski rad bude evidentiran na taj način što ce se dobijati volonterske knjižice u kojima će biti opisano volontersko iskustvo i broj sati provedenih u volonterskom radu.

U okviru Volonterskog servisa realizovace se koncept pokretanja H20 klubova (Humanity 2.0), koji će članovima/cama Volonterskog servisa omoguciti nagrađivanje od strane društveno odgovornih kompanija i preduzeća. Sa svojim H2O karticama članovi kluba moći ce da bodove steknute tokom volontiranja, iskoriste kako bi ostvarili popuste na različite vrste proizvoda i usluga u ovim preduzećima.
Projekat je finansijski podržan od strane Prinston univerziteta iz SAD-a I Tucker Jones-a koji trenutni učestvuje u radu FOKRED-a.

Prijavite se i postanite deo Volonterskog servisa Novi Pazar.
Radite na izgradnji sebe i svoje zajednice!

Previous ArticleNext Article