Aktivnosti, EcoAction, Razno, Vesti

Druženje u prirodi sa izviđačima

Zajedno sa kolegama iz Front fondacije, u ponedeljak, 6. jula,  imali smo druženje na otvorenom sa Odredom izviđača „Sandžak“, gde smo imali priliku da upoznamo jednu neverovatno vrednu i talentovanu ekipu mladih ljudi.

Pored njihovih uobičajenih aktivnosti, poput zvaničnog pozdravljanja, podele zadataka, postavljanja šatora, koje su nama bile jako interesantne, sa njima smo imali radionice u kojima smo im predstavili naš rad u organizaciji, sa fokusom na dostignuća u oblasti ekologije i Fokredovu aplikaciju EcoAction putem koje građani Novog Pazara mogu da prijave ekološke probleme u svom okruženju i na čijem rešavanju učestvujemo mi zajedno sa JKP „Gradska čistoća“.

Front fondacija je, kao organizator celokupnog događaja, predstavila svoje ideje i finansijski pomogla humanitarnu akciju izviđača koja će uskoro biti realizovana.

Druženje u prirodi sa izviđačima 1

Zahvaljujemo se Fondaciji Front i Odredu izviđača Sandžak na izuzetnoj saradnji u dosadašnjem periodu. Sigurni smo da je pred nama još puno izazova, a još sigurniji da ih jedino zajedničkim snagama možemo rešavati.

Previous ArticleNext Article