Konkursi

Pažnja, pažnja! 27. sezona volonterskih kampova počinje uskoro!

Mole se svi čitaoci za pažnju! Ozbiljan virus od 14. marta 2016. godine napada radoznale, svestrane i one koji  žele da putuju, nauče i upoznaju nešto novo. Virus je identifikovan širom planete i imenovan kao ŽELJA DA SE PROMENI SVE(T). Prošle godine u svetu je bilo preko 50.000 zaraženih a od tog broja u Srbiji 850.

Za sada su preporuke lekara da kao terapiju treba učestvovati na berem jednom kampu godišnje, ali za teže oblike zaraze preporučuje se i više. Po svoju „terapiju“ možete doći u kancelariju Mladih istraživača Srbije, gde ćete uz razgovor sa „osobljem“ shvatiti šta je najbolje za Vas!

Upamtite – Svet je knjiga a volontiranje okreće stranice!

Od ponedeljka, 14. marta, od 9 časova, moći ćete da se prijavite (potpišete vašu prijavu) za učešće na nekom od kampova širom sveta. Prijave se popunjavaju onlajn a očekujemo vas kod nas u Bulevaru umetnosti 27, na Novom Beogradu ili u nekoj od kontakt tačaka širom Srbije.

Opise kampova moćićete da pronađete na pretraživaču. Do ponedeljka 14. marta ćemo ih ubaciti sve. Pažljivo ih pogledajte  i napravite izbor kampova na koje želite da se prijavite ove godine.

O tome kako se prijaviti na kamp možete pročitati OVDE

Javite se, pišite nam, sa pitanjima, idejama, pohvalama, pokudama, iskustvima, željama i svim onim malim lepim stvarima koje čine volontiranje neophodnim i bitnim za sve nas!

Pratite obaveštenja na našoj Fejsbuk stranici kao i na Twitteru i Instagramu.

Izvor: http://www.mis.org.rs/

Previous ArticleNext Article