Društvena mreža za učenje Knowllead

663
0
SHARE

Mladi ljudi nastoje da kreiraju besplatnu društvenu platformu gde će svako podučavati svakoga,  bilo gde, bilo kada. Bićete u mogućnosti da podelite svoja znanja, veštine i iskustva, te da usvojite nova i unapredite ona koja već imate. Pridružite nam se da zajedno kreiramo ovu platformu za elektronsko učenje.

Novi pristup elektronskom učenju

Sigurni smo da možemo postići bolje rezultate nego tradicionalni način učenja jer vjerujemo da razmišljamo drugačije. Cilj je da se obezbedi najprijatniji, najpristupačniji i najefikasniji način sticanja znanja. Pomeramimo granice učenja i kreirajmo novo iskustvo učenja kroz “peer-to-peer“ razmenu.

Korisnici ove platforme će biti u mogućnosti da uče u direktnoj, “umreženoj“, komunikaciji. Princip je baziran na jednakoj razmeni. Ukoliko želite da steknete znanja, veštine i iskustva, od vas će biti traženo da, zauzvrat, sa drugima podelite svoja znanja. Bićete i učenik i učitelj u isto vreme. Uspešnost ove metode je već dokazana, a sada je želimo učiniti dostupnom i besplatnom svima i svuda.

Da bi ovaj projekat bio ostvaren, treba da nas bude 100.000. Mi verujemo u budućnost ovog projekta, a ako verujete i vi, priključite nam se. Pozovite i svoje prijatelje, kako bismo uvećali našu Knowllead zajednicu. Učite na zanimljiv, pristupačan i efikasan način. – Knowllead tim

Više informacija na http://knowllead.org/

NO COMMENTS