Konkurs „Šta je za mene nasilje“

446
0
SHARE

Projekat „Nasilje nema opravdanja“ koji sprovodi Centar za razvoj neformalnog obrazovanja građana raspisuje konkurs pod nazivom „Šta je za mene nasilje?“

Pozivaju se svi zainteresovani (učenici osnovnih i srednjih škola, studenti i drugi pojedinci) da kroz priču, fotografiju ili kratak video pokažu šta je za njih nasilje, kako se manifestuje ili na koji način se može rešiti ovaj problem. Imate punu slobodu da svoju kreativnost, ali i rešenost da ovo društvo učinite boljim mestom za život, maksimalno izrazite kroz svoje radove! 🙂

Svoje priče, fotografije ili video snimke pošaljite na mail adresu crnog1@gmail.com (u cc stavite ivana_tomic@mail.com) najkasnije do 17. februara.

Radove će pre svega ocenjivati naš tim, ali i naši pratioci na Facebook-u. Glasanje će trajati od 18. do 21. februara. O pravilima glasanja putem Facebook-a, pravovremeno ćemo vas obavestiti.

Svi radovi koji odgovaraju temi konkursa prikazaće se na izložbi „Voli, da ne boli“ koju ćemo organizovati u početkom marta, a najbolji će biti i nagrađeni.

Očekujemo vaše radove!

Srećno! 🙂

Preuzeto sa : www.nasiljenemaopravdanja.org

NO COMMENTS