Obeležen 16.novembar – Svetski dan tolerancije [VIDEO]

420
0
SHARE

Forum za kreativno delovanje u saradnji sa organizacijom Mladi Ambasadori iz Niša, sprovodi program Madih Ambasadora kulture u Novom Pazaru.

S obzirom da kulturom smatramo okvir mišljenja, osećanja i delovanja cele zajednice ili društva, Mladi Ambasadori kulture su odlučili da obeleže 16. Novembar Svetski dan tolerancije, smatrajući toleranciju važnim aspektom za napredovanje samog društva i pravljenje tog zajednickog okvira, na jedan kreativan način.

Naime, uz divnu energiju pokazali su kako različitost može biti zanimljiva i kreativna, te su na znakovnom jeziku odradili koreografiju za pesmu „U ljubav Verujem“. Ovim su, pružajući podršku gluvim i nagluvim osobama , simbolično različitost predstavili kao most kojim treba da se povezujemo, i obogaćujemo sebe kao individue a samim tim i svoju zajednicu.
Budite tolerantni prema različitom, drugačijem i trudite se da upoznate svet oko sebe i sa one druge strane jer vas svaki taj pogled čini bogatijim.

Mladi Ambasadori kulture su ljudi koji promovišu kulturna dešavanja u gradu medju svojom vršnjacima i učestvuju u kreiranju istim, ali ovim promovišu i kulturu ponašanja i omladinskog aktivizma.

[ot-video type=“youtube“ url=“https://www.youtube.com/watch?v=8nrYf93CSFU“]

NO COMMENTS