Aktivna subota, Aktivnosti, Vesti

Aktivna Subota „Ko smoS, Gde SmoS, Šta SmoS?“

Forum za kreativno delovanje u saradnji sa Istrazivackim astronomskim drustvom Novi Pazar ove aktivne subote, 29. avgusta organizuje predavanje iz oblasti astronomije, a nakon toga i zajedničko posmatranje punog Meseca za sve zainteresovane mesecoljupce.

Cilj ove aktivnosti je da se mladi za jedno veče upoznaju sa našim najbližim svemirskim komšijom kroz zanimljivo predavanje, a zatim će imati priliku da, neki po prvi put, uživo vide Mesečeve kratere kroz objektive teleskopa. Ovo će ujedno biti i prvo predavanje i početak aktivnosti šireg tipa kroz koje će se popularizovati astronomija kod mladih.

Predavanje i posmatranje Meseca će se održati sa početkom u 20:30h na krovu kompleksa zgrade Jezero.

S obzirom da je broj mesta ograničen, pozivamo sve zainteresovane mlade od 15 do 25 godina da se što pre prijave putem formulara koji se nalazi u nastavku ovog poziva. Selekcija pristiglih prijava će se vršiti na osnovu vremena pristizanja prijava. Poziv za prijave je otvoren do sutra, 29.08. do 12h, a formular za prijavu možete naći na dnu stranice.

Primljeni kandidati će biti obavešteni putem kontakata koje su ostavili u formularu, najkasnije do 15h. Ova aktivnost se organizuje kao nastavak projekta „Aktivna subota“, gde mladi aktivizmom i produktivnim druženjem obeležavaju svaku poslednju subotu u mesecu. Dođite na kreativno i zanimljivo druženje sa nama!

Polja označena sa * su obavezna
Previous ArticleNext Article