Aktivna subota, Aktivnosti

Aktivna subota „Upoznaj svoj grad“

Upoznaj svoj Novi Pazar! Omladinska organizacija Forum za kreativno delovanje u subotu 30. maja 2015 godine, organizuje turistički obilazak grada Novog Pazara, za sve mlade iz Novog Pazara koji žele da bolje upoznaju svoj grad, njegovu kulturno istorijsku baštinu koja se stvarala kroz vekove i koja oslikava bogastvo multikulturalnosti, vera, kulture i tradicije…

Cilj je da se mladi obogate znanjima o duhu te skrivene istorije koja nas okružuje i kojom treba da se dičimo, znanjima koja treba da nosi svaki mladi ambasador ovog grada. S obzirom da je broj mesta ograničen, pozivamo sve zainteresovane mlade od 15 do 25 godina da se što pre prijave putem formulara koji se nalazi u nastavku ovog poziva. Selekcija pristiglih prijava će se vršiti na osnovu vremena pristizanja prijava i unapred utvrđenih kriterijuma vezanih za rodnu i nacionalnu zastupljenost. Poziv za prijave je otvoren najkasnije do petka, 29. maja 2015 godine do 12:00h,  a formular za prijavu možete naći na dnu stranice.

Ova aktivnost se organizuje kao nastavak  projekta „Aktivna subota“, gde mladi aktivizmom i produktivnim druženjem obeležavaju svaku poslednju subotu u mesecu.

Dođite da se družimo!

Polja označena sa * su obavezna
Previous ArticleNext Article