Aktivnosti, Fokredova škola, Treninzi, Vesti

Fokred omladinska škola

Danas je zvanično  počela Fokredova omladinska škola.  Učesnici/ce će imati priliku da prošire svoja znanja o aktivizmu i volonterizmu, kao i o komunikaciji.

Prvi trening na temu aktivizma i volonterizma  se održava danas, 15.4.2015. godine u 12 časova, u trening centru Kancelarije za mlade.

Posle drugog treninga koji se održava  18.4.2015. koji će se održati u trening centru Kancelarije za mlade Novi Pazar i na kojem će učesnici/ce imati priliku da steknu znanja i veštine na temu komunikacije i timskog rada u okviru volonterskih akcija, učesnici/ce će imati mogućnost da sami organizuju nekoliko akcija u okviru kojih će iskoristiti stečena znanja, ali i doprineti svom gradu.

Fokred omladinska škola 1 Fokred omladinska škola 2 Fokred omladinska škola 4 Fokred omladinska škola 5 Fokred omladinska škola 6 Fokred omladinska škola 7 Fokred omladinska škola 8 Fokred omladinska škola 9 Fokred omladinska škola 10 Fokred omladinska škola 11 Fokred omladinska škola 12 Fokred omladinska škola 13 Fokred omladinska škola 14 Fokred omladinska škola 15 Fokred omladinska škola 16 Fokred omladinska škola 17 Fokred omladinska škola 18 Fokred omladinska škola 19 Fokred omladinska škola 20

Previous ArticleNext Article