Od snova do stvarnosti

355
0
SHARE

Želiš da se zaposliš ? Sanjaš da studiraš i radiš u inostranstvu? Želiš da usavršiš strane jezike? Razmišljaš da pokreneš sopstvenu firmu? Ne znaš kako da se fokusiraš na učenje i bolje organizuješ? Imaš previše obaveza, a premalo vremena?

Grupa mladih profesionalaca je rešila da kroz nesvakidašnje predavanje odgovori na sve Tvoje dileme.

U sredu 18. februara u 18 časova  govorićemo o preduzetništvu na tri kontinenta jer imamo iskustvo tog tipa kao preduzetnici i istraživači. Takođe, govorićemo o studiranju na nekim od najboljih svetskih univerziteta i mogućnostima za putovanja i karijeru za tvoju generaciju u 21. veku.

Ko će govoriti na predavanju i zašto je važno da dođeš u pauzi od učenja i rada?

Anand Pilai trenutno studira na Oksfordu u Velikoj Britaniji i specijalizovao se za razvojne projekte i socijalno preduzetništvo. Alumnista je istaknutog programa Ashoka. Na predavanju će vam otkriti svoj neverovatan profesionalni put i kako je raditi u Argentini, Mongoliji, Maleziji, Velikoj Britaniji, SAD-u i Srbiji.

Miloš Komarčević je završio master studije fizike na Univerzitetu MIT u SAD-u i doktorske studije inženjerstva na Univerzitetu u Kembridžu. Na predavanju će vam reći zašto se nakon decenije rada u Londonu i SAD-u vratio u Srbiju, šta je naučio o američkom snu, na koji način kompanija Intel gde vodi tim sprovodi inovacije i kako zapošljava mlade ljude.

Milena Milićević je završila master studije na Univerzitetu u Beogradu i na Univerzitetu u Kembridžu. Na predavanju će vam otkriti kako je proputovala Nemačku, Italiju, Rusiju, Južnu Afriku, Irsku zbog omladinskih projekata; kako je raditi u Nemačkom parlamentu i na Olimpijskim igrama; zašto obožava rad sa studentima na Fakultetu za inženjerski menadžment; i kako da mladi iz Srbije uhvate talas preduzetništva i rade na svojoj budućnosti.

Predavanje će se održati 18. februara u 18 časova na Fakultetu za inženjerski menadžment na adresi: Bulevar vojvode Mišića 43, prekoputa hale 2 Beogradskog sajma.
Predviđeno trajanje predavanja uz Vaša pitanja i umrežavanje je 90 minuta.

Da bismo bili dobri domaćini i zbog ograničenog broja mesta molimo Te da popuniš anketu i time rezervišeš svoje mesto.

Vidimo se na predavanju Od snova do stvarnosti: Preduzetništvo na tri kontinenta i studiranje u inostranstvu.

Potvrdi prisustvo ovde.

Stvori globalnu kraijeru!

NO COMMENTS